Degerfors nollade J-Södra

J-Södra förlorade kvällens match mot Degerfors på Stora Valla. Matchen slutade 2-0 till hemmalaget sedan Ludvig Fritzson nickade in ledningsmålet i mitten av första halvlek och i andra halvlek avgjorde Eric Jernberg definitivt när han sköt in 2-0 målet bakom Damir Mehic. J-Södra kammade därmed noll poäng mot Degerfors och man lyckades heller inte göra något mål på dem.
J-Södra hade ett stort spelövertag utan egentligen skapa särskilt mycket. Fredrik Olsson tvingades bryta matchen redan innan vi hade passerat en halvtimmes spel och vi tvingades att ändra på positionerna. Tommy Thelin rev och slet längst fram och hade de bästa chanserna att spräcka nollan men det ville sig inte.
Nu väntar ett matchuppehåll till den 14 september då Mjällby väntar på Stadsparksvallen.
Degerfors – Jönköpings Södra 2-0 (1-0)
1-0 (17) Ludvig Fritzson 2-0 (73) Eric Jernberg
Varningar: DIF: Tobias Solberg (32) Ludvig Fritzson (56) Eric Jernberg (94)  JÖN: Joakim Karlsson (59) Daryl Smylie (65) Robert Gojani (89)
Publik: 2.687 på Stora Valla
Domare: Robert Daradic, Helsingborg
Damir Mehic – Viktor Rönneklev, Jaokim Karlsson, André Calisir, Tom Siwe – Fredric Fendrich (73), Robert Gojani – Tommy Thelin, Daryl Smylie, Jesper Svensson (62) – Fredrik Olsson (28)
Inhoppare: Liridon Silka (28) Ronny Sabo (62) Tim Söderström (73)
Övriga: Mikael Axelsson, Jonathan Tamimi, Tobias Nilsson, Sebastian Holmqvist
Skott: 4-12 (1-4)