Djurgårdens IF — Jönköpings Södra IF

0
    899

J-Södra avslutade årets cupgruppspel med att förlora med 1-0 borta mot gruppettan Djurgården. Hemmalaget avgjorde blott sex minuter innan fulltid med en elegant frispark signerad Kevin Walker.
    J-Södra gjorde sin bästa insats av de här tre cupmatcherna och hade kunnat lirka in en boll i framförallt första halvleken. Fredrik Olsson och Daryl Smylie hade chanserna men inga mål bakom Andreas Isaksson. Ett tungt avbräck blev det när Erik Moberg tvingades kliva av redan efter tjugo minuters spel då han landade snett i en situation. Moberg grinade väldigt illa och tvingades bäras av planen.
    Cupäventyret är slut för denna gång och J-Södra slutar sist i gruppen med bara en inspelad poäng.
    Djurgården – Jönköpings Södra 1-0 (0-0)
    1-0 (84) Kevin Walker
    Domare: Stefan Johannesson
    Publik: 6.214 på Tele 2 Arena
    Frank Pettersson – Tom Siwe, Erik Moberg (22), Anton Liljenbäck (73) – Jesper Svensson, Sebastian Crona, Daryl Smylie, Amir Al Ammari, Alexander Jallow – Fredrik Olsson (66), Jakob Orlov
    Inhoppare: Max Watson (22) Peter Gwargis (66) Lukas Eek (73)
    Övriga: Carljohan Eriksson, Ahmad Gero, Adam Fägerhag, Axel Lindahl