CF Reus — Jönköpings Södra IF

0
    1115

Tidigt idag spelade J-Södra träningsmatch mot spanska CF Reus och det slutade med en 1-3 förlust för J-Södra. Tommy Thelin gjorde J-Södras mål som då betydde 1-1 i mitten av första halvlek. Spanjorerna fick med sig 2-1 in till pausvilan och i slutet av matchen fastställde Juan Cámara slutresultatet med sitt andra mål för dagen.
    Enligt rapporterna stod J-Södra för en godkänd insats mot Reus som tillvardags lirar i den spanska andradivisionen. Spanjorerna, som är mitt uppe i sin säsong, agerade mycket spelskickligt och man bjöd inte på så många chanser bakåt.
    Dardan Rexhepi fick spela en halvlek och var med i förarbetet till kvitteringen. Han hittade bollen till Peter Gwargis som i sin tur spelade fram Tommy Thelin som snyggt satte dit målet. Tommy fick annars avbryta matchen någon minut in i andra halvlek men det ska inte vara någon större fara för honom.
    Alla tillgängliga spelare utom Pontus Wik och Fredrik Olsson fick speltid. Olsson som har haft problem med allergier värmde upp men det blev inget inhopp alls. Jesper Svensson och Anton Liljenbäck spelade hela matchen.
    Det här är den enda matchen som spelas under Spanienlägret. Nästa träningsmatch är mot IFK Norrköping borta den 13 februari.
    CF Reus – Jönköpings Södra 3-1 (2-1)
    1-0 (2) Juan Cámara 1-1 (29) Tommy Thelin 2-1 (33) Dejan Lekic 3-1 (80) Juan Cámara
    Carljohan Eriksson (46 F Pettersson) – Tom Siwe (75 A Petrovic), Erik Moberg (46 M Watson), Anton Liljenbäck – Jesper Svensson, Fredric Fendrich (70 L Eek), Sebastian Crona (65 A Fägerhag), Alexander Jallow (46 A Al-Ammari) – Tommy Thelin (49 B Tannus), Dardan Rexhepi (46 A Gero), Peter Gwargis (80 A Jallow)